Vilkår

Klager og returer
Du som privatperson har 14 dagers angre-/bytterett når du handler på nett. Det betyr at du kan returnere ubrukte, uskadde varer med ubrutt emballasje / plombering / teknisk plombering innen 14 dager etter mottak av pakken.

Bedrifter bør inspisere produktet i forbindelse med mottak og rapportere eventuelle mangler innen rimelig tid. Mangler som oppstår deretter kan rapporteres innenfor garantiperioden. Ellers henviser vi til respektive produsent eller servicepunkt.

En privatperson, som benytter seg av angreretten, betaler fraktkostnaden for den returnerte varen. Ved en mangel på varen refunderer vi returfrakten og det du har betalt for den skadede eller feilleverte varen, forutsatt at vi ikke kan sende en ny vare til deg innen rimelig tid.

Bruksanvisning:
Denne instruksen gjelder for alle typer returforespørsler. Returfraktseddel er gyldig i 5 dager og returen må være oss i hende innen disse dagene.
Vi vil kontakte deg på e-post så snart forespørselen din er mottatt og kontrollert.
Ved retur MÅ alle produkter returneres i originalemballasje komplett med alt tilbehør.
Husk å alltid sende produktet i ytteremballasje for ikke å skade originalemballasjen.

Pakk varene godt for å unngå skade.

Legg ved en kopi av returbekreftelsen i returen og send den til oss.

Uinnløste pakker som returneres uten gyldig melding fra kunden: Fraktkostnad belastes kunden.


Angret på kjøpet

Har du angret på kjøpet?

Du kan selvsagt kansellere bestillingen også etter at vi har begynt å behandle den, men da må du være oppmerksom på at det vil bli belastet et returgebyr.

Når vi har mottatt din retur, sjekker vi tilstanden til produktet. Vi forbeholder oss retten til å gjøre prisfradrag dersom verdien på produktet reduseres.

Refusjon og angrerett
Vi returnerer pengene dine så snart som mulig og senest 14 dager etter at varen har kommet til vårt lager.

Dersom vi ikke har mottatt produktet forbeholder vi oss retten til å beholde refusjonen til vi mottar produktet eller dokumentasjon på at produktet er returnert.

Merk: Hvis verdien på varen har gått ned, forbeholder vi oss retten til ikke å refundere hele kjøpesummen. Verdifallet verdsettes bl.a. basert på følgende betingelser (ikke uttømmende liste):

Produktet kan ikke lenger selges som nytt, f.eks. hvis du har fjernet originalemballasjen.
Du har brukt produktet.
Varen har blitt skadet i løpet av tiden du var ansvarlig for den. Vær oppmerksom på at det er ditt ansvar å dokumentere tilstanden til produktet, f.eks. med bildebevis i tillegg.
Du har håndtert produktet på en annen måte enn det som er forenlig med produktets art, egenskaper og virkemåte.
Du har ikke overholdt restriksjonene i returretten som følger av plombering, type vare mv.

Returfraktseddel kan sendes på forespørsel fra kunden.

Vilkårene i denne avtalen kan bli endret med hensyn til gjeldende Covid 19-pandemi osv.

MERK, pakke som sendes med egne bud eller med egen avtale, er det kundens ansvar at pakken har kommet frem til vårt lager på korrekt oppgitt adresse. Vi kan ikke hente pakker som går til postombud