Personopplysningspolicy

Personopplysningspolicy
Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra dite.nu

Dite.nu anvender personvernforordningen GDPR, og derfor stiller vi høye krav til våre samarbeidspartnere når dine personopplysninger brukes. Vi sørger derfor alltid for at våre partnere (f.eks. Klarna, DHL, Nets etc.) garanterer at dine personopplysninger er beskyttet.

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn for å oppfylle alle bestillinger som er lagt inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, informasjon for fraktbrev og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- Kommuniser med deg;
– Se våre bestillinger og gjøre risikovurderinger
- Når du samtykker til å dele din informasjon med oss, gir vi deg informasjon eller annonsering angående våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensielle risikoer og for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på et søksmål, søkeord eller annen juridisk forespørsel om informasjon som vi mottar eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

Ikke spor
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukspraksis når vi ser et sporingssignal fra nettleseren din.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler som vi kan ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet), eller på annen måte påvirker våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor.

Datalagring
Når du legger inn en bestilling via siden, beholder vi bestillingsinformasjonen din til du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

Kontakt oss
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål eller ønsker å sende inn en klage, vennligst kontakt oss via e-post: Info@dite.nu