Om Oss

Historie
Dite.nu er en etablert aktør i bransjen. Vi kan tilby de siste innovasjonene innen robotstøvsugere, robotgressklippere og vindusvaskeroboter. Ved å velge de beste produsentene kan vi garantere høyeste kvalitet, den nyeste teknologien og pålitelig drift, service og support på produktene våre.

Vi strever etter å være i forkant og tilby kundene de aller nyeste og beste produktene.

Dite var blant de første som presenterte robotstøvsugere og robotgressklippere på markedet, siden den gang har Dite introdusert flere nye modeller til tusenvis av fornøyde kunder.

Sikkerhet
Vi nøyer oss ikke bare med å tilby gode priser og den beste kvaliteten, vi er sikre på at du ønsker å handle fra et seriøst firma med god og rask service i form av trygge leveranser, profesjonell rådgivning og med gode garantibetingelser. Vi hjelper deg også hvis du har spørsmål om hvordan du bruker roboten din.

Du kan alltid være sikker på å få de beste, nyeste og mest tilpassede funksjonene på produktene våre, som er valgt ut med stor omhu og solid erfaring på produktområdet.

Vår måte å tenke på
Ved å sette kunden i sentrum og ha et tett samarbeid med produsenten utvikler Dite unike og markedstilpassede løsninger, for å tilby effektive, bærekraftige og funksjonelle produkter.

Hos Dite.nu jobber vi hele tiden med å skape den perfekte handleopplevelsen, hvor vi kombinerer kvalitetsprodukter med kompetent rådgivning.

Du kan alltid nå oss ved å ringe oss mellom 13.00 - 16.00, men husk at du også kan sende oss en e-post på info@dite.nu så ringer eller svarer vi på eposten din.

Service og support
Vi har et service- og reparasjonsverksted i Sverige - dersom du noen gang trenger å reparere eller trenger annen service på roboten din, kan du henvende deg til oss så tar vi hånd om det innen 48 timer.

Dite.nu
Gösvägen 1
746 91 Bålsta

Support på svensk
E-post: info@dite.nu

Telefonstøtte: + 46 8 519 708 50
Mandag til fredag:
13.00 - 16.00

Service og reparasjon
Tlf: + 46 8 519 708 50

Siamantaka AB
556962-1682