Angrerett

Retur
Du har 14 dager på deg til å kansellere kjøpet. Hvis det har gått 14 dager, kan vi ikke tilby deg refusjon eller bytte. En privatperson, som benytter seg av angreretten, betaler selv fraktkostnaden for den returnerte varen.


For å være kvalifisert for retur må produktet ditt være i samme stand som da du mottok det. Det må også være i originalemballasjen. Vi forbeholder oss retten til å kreve et gebyr for eventuell verdireduksjon


Flere typer varer er unntatt retur. Bedervelige varer som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres, produkter som er intim- eller sanitærvarer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

Ytterligere varer som ikke kan returneres:
- Gavekort
- Nedlastbare programvareprodukter
- Noen helse- og personlig pleieprodukter

For å fullføre returen kreves det en kvittering eller kjøpsbevis.

Refusjon
Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å informere deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen. Dersom returen godkjennes, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli påført kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen 2 uker.

Skader
Vi erstatter ikke varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte den til samme artikkel, send oss ​​en e-post til info@dite.nu